ARKANOV UBICA U JUŽNOJ AMERICI?

Izvor: Kurir, 17.Dec.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARKANOV UBICA U JUŽNOJ AMERICI?

JOHANESBURG - Kao u filmu!

Lozničanin Dobrosav Gavrić (35), koji je zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana osuđen na 35 godina zatvora, posle puštanja iz zatvora u Južnoafričkoj Republici najverovatnije je pobegao u Južnu Ameriku!

Gavrić je bio uhapšen u martu, kad je policija kod njega našla pet grama kokaina, ali pušten je iz pritvora pošto je uplatio kauciju. Jedno vreme se uredno javljao policiji, a onda nestao.

- Poslednji put Gavrić, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u Južnoj Africi boravio pod lažnim imenom Saša Kovačević, viđen je u Kejptaunu 9. decembra, kad se javio lokalnoj policiji, što mu je bila obaveza. Tri dana kasnije nije se pojavio, a proverama je utvrđeno da je adresa na kojoj je bio prijavljen lažna - kazao je izvor Kurira!

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da nikoga ne bi trebalo da začudi ako je Gavrić pobegao u Južnu Ameriku.

- Poznato je da srpski kriminalci tamo imaju jako uporište! Neki su uhapšeni, neki su ubijeni, ali tamo ih sigurno nema dvojica-trojica. Sigurno je to već velika baza koja ima jake veze s lokalnim podzemljem, jer su u istom poslu nabavke i distribucije narkotika - rekao je Radovanović za Kurir.

Južna Afrika je već odavno postala jedna od baza kriminalaca!

- Mafija je čak preusmerila put šverca kokaina, tako da sve manje droge ulazi u Evropu direktno iz Južne Amerike! Droga sve više ide od Južne Amerike, preko Južne Afrike i posle preko Nigerije do Evrope, što je duži, ali bezbedniji put, jer rutu koja vodi direktno iz Južne Amerike u Evropu strogo kontrolišu policije, ratne mornarice i obaveštajne službe - kaže izvor Kurira!

Ubice na motorima

Dobrosav Gavrić verovatno nikad ne bi bio otkriven da u martu ove godine nije ubijen njegov šef Siril Beka (49), ozloglašeni mafijaš iz južnoafričkog grada Kejptauna. Napadači na motorima, koji su prema policijskim saznanjima takođe Srbi, ubili su Beku s nekoliko hitaca u glavu, dok je Gavrić ranjen u grudi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arkanov ubica je mrtav, a ne uhapšen?

Izvor: Mondo, 17.Dec.2011

Srpska policija ispituje mogućnost da je Saša Kovačević, za koga se sumnja da je ime iza koga se krije Dobrosav Gavrić, odbegli ubica Željka Ražnatovića Arkana, u ponedeljak ubijen u Južnoj Africi.

Nastavak na Mondo...

Policija istražuje da li je tim iz Beograda likvidirao Arkanovog ubicu

Izvor: Blic, 17.Dec.2011

Srpska policija od juče ispituje mogućnost da je Saša Kovačević, za koga se sumnja da je ime iza koga se krije Dobrosav Gavrić, odbegli ubica Željka Ražnatovića Arkana, u ponedeljak ubijen u Južnoafričkoj Republici, saznaje „Blic“...Do srpske policije stigla je informacija da su u ponedeljak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.