Izvor: Blic, 10.Avg.2023, 06:03

7 GODINA MISTERIJE Šta se dogodilo sa devojčicom Barbarom Vitez? Drugari tvrde da je upala u Tisu, ali nikada nije nađena! Snimci iz Mađarske PODGREJALI SUMNJE

Tada petnaestogodišnja Barbara Vitez nestala je 25. novembra 2016. godine u Senti, a navodno je poslednji put viđena na mostu preko Tise. Nakon gotovo sedam godina, nestanak ove devojčice je još uvek misterija - o njoj niko nema novih informacija, a o tome šta se dogodilo te kobne večeri postoji više teorija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEDAM GODINA AGONIJE I MISTERIJE! Barbara Vitez nestala je na današnji dan: Kružile su razne priče - drugari tvrde da je upala u Tisu, ali nikada nije nađena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023

Bilo je mnogo polovičnih i neproverenih informacija o tome gde je sve Barbara viđena...Tada petnaestogodišnja Barbara Vitez nestala je 25. novembra 2016. godine u Senti, a navodno je poslednji put viđena na mostu preko Tise. Nakon gotovo sedam godina, nestanak ove devojčice je još uvek misterija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.