Izvor: RTS, 23.Sep.2023, 20:56

Потрага за осумњиченим за убиство у Смедереву, две особе ухапшене због помагања

Полиција је идентификовала осумњиченог за убиство мушкарца у локалу код зелене пијаце у Смедереву. Осумњичени је, према сазнањима МУП-а, након тога напустио Србију па ће за њим бити расписана потрага. Полиција је ухапсила две особе које се сумњиче за помагање у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тешком убиству.
Идентификован је Н. К. (44) из Смедерева, за кога се сумња да је 21. септембра извршио кривично дело тешко убиство, у једном локалу код зелене пијаце у Смедереву, саопштио је МУП.
Како се сумња, Н. К. је 68-годишњем мушкарцу задао више убодних рана ножем, од којих је он преминуо.
Пошто је полиција дошла до сазнања да је Н. К., одмах по извршењу кривичног дела, напустио Србију, за њим ће бити расписана потрага.
Због сумње да су извршили кривично дело помагање ухапшени су .Д. А. (43) и Ђ. А. (76) из Смедерева, наводи МУП.
Они се терете да су помогли Н. К. да прикрије трагове и сакрије средство извршења, односно нож којим је, како се сумња, извршио тешко убиство над мушкарцем. 
Осумњиченима Д. А. и Ђ. А. је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени вишем јавном тужиоцу у Смедереву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.