Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 14:30

Притвор за косовске специјалце ухапшене у Рашки, покренута истрага

Судија Вишег суда у Краљеву одредила је притвор косовским специјалцима ухапшеним у селу Гњилица у Рашки.
Више јавно тужилаштво у Краљеву донело је наредбу о спровођењу истраге против осумњичених Б. С., Р. З. и М. Ш. због постојања основе сумње да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су извршили по једно кривично дело Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

По предлогу јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Краљеву судија за претходни поступак Вишег суда у Краљеву је свим осумњиченима одредила притвор.
Припадници специјалних јединица српске полиције ухапсили су на територији централне Србије тројицу наоружаних косовских специјалаца. Сва тројица била су наоружана аутоматским оружјем, са џи-пи-ес уређајима, мапама и другом опремом.
Тројица косовских специјалаца ухапшени су на више од једног километра у дубини територије централне Србије. Њих су ухапсили припадници антитерористичке групе посебне јединице полиције МУП.а Србије.
Тројица припадника косовске полиције службеним возилом марке "дачија дастер" дошли су до алтернативног прелаза Тресава–Батњик, оставили возило и наставили пешке путним правцем Орахово–Гњилица где су лоцирани у ухапшени.
Место хапшења се налази у рејону села Гњилица, општина Рашка, на више од једног километра у дубини територије централне Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.