Izvor: RTS, 08.Feb.2024, 10:57

Лучани, радници повређени у пожару у фабрици "Милан Благојевић" стабилно

Четири радника која су повређена у фабрици "Милан Благојевић" у Лучанима отпуштена су на кућно лечење. Двојица повређених пребачена су са одељења Интензивне неге и лечење настављају на хирургији.
Пи-ар Опште болнице у Чачку др Марија Страњанац >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саопштила је да су сви пацијенти, повређени у пожару који је јуче избио у фабрици "Милан Благојевић", стабилног општег стања.

Четири пацијента која су иницијално примљена на хирургију данас су пуштени на кућно лечење са констатованим лаким телесним повредама. Они су задобили опекотине лица и екстремитета.
Друга два пацијента, која су примљена у јединицу интензивне неге, задржана су на даљем лечењу на одељењу хирургије. Они имају опекотине лица и руку. 
Део погона у лучанској фабрици где се догодио пожар, неће радити до даљег, тачније док надлежне стручне службе не обаве посао око свих околности пожара, наводе из фабрике.
Снимци видео-надзора су показали да су правила противпожарне заштите, безбедности и заштите на раду испоштовани. Надлежне стручне службе утврдиће узрок настанка пожара, навели су из лучанске фабрике.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.