Izvor: RTS, 21.Dec.2023, 18:28

Полиција претресла трговински магацин у Лепосавићу

Због наводно кријумчарене робе, полиција је у Лепосавићу претресала је трговински објекат, потврдио је медијима заменик командира полиције за регион Север Ветон Ељшани.
Према наводима Ељшанија, полиција има информацију да се у неком магацину >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << налази шверцована роба из централне Србије.

"Полиција је изашла на лице места, ушла унутра и наишла на непријављену робу и нерегистровану радњу. Контактирали су царину и тужиоца и они су на месту инцидента", рекао је Ељшани.
Навео је да се у магацину налази различита врста робе, укључујући и алкохолна и безалкохолна пића.
Додао је да је полиција добила информацију да за робу у магацину власник нема потребна документа, као ни регистровано предузеће.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.