Zdravlje Hilari Klinton - nova meta u Trampovoj kampanji

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravlje Hilari Klinton - nova meta u Trampovoj kampanji

Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp optužio je Hilari Klinton da fizički nije u stanju da obavlja predsedničku funkciju, zato što je bolesna.

Ona nema "fizičku ni mentalnu snagu" da bude predsednik, ponovio je nekoliko puta Tramp na predizbornom mitingu. Potom je na Twitteru napisao: "Gde je Hilari? Spava!!!".

"Klintonova je umorna i, da, izgleda bolesno", navodi i Rudi Đulijani, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nekadašnji gradonačelnik Nujorka. On je kritikovao medije zato što nisu primetili i pomenuli "znakove bolesti kod nje".

"Dovoljno je otići online. Ukucajte 'Hilari Klinton bolest' i pogledajte video-snimke", poručio je Đulijani.

Njegovu izjavu prate fotografije Klintonove sa podočnjacima ili veoma bledim licem, kao i snimci gde ona više puta i "neobično" trese glavom.

Portparol Trampove kampanje Ketrin Pirson već je govorila o "poremećaju govora" kod Klintonove i utvrdila da kandidatkinja demokrata "uzima mnogo slobodnog vremena tokom kampanje".

Lični lekar Klintonove, Lizi Bardak tvrdi, međutim, da je ona "u izvrsnoj fizičkoj kondiciji i da je sposobna da bude predsednik SAD".

Bardakova kaže da "nema nikakvih posledica moždanog udara koji je Klintonova pretrpela krajem 2012. godine".

I Donald Tramp (70) i Hilari Klinton (68) su u poodmaklim godinama, i uz Ronalda Regana važe za najstarije kandidate za Belu kuću.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.