Voters strahuje od ratobornosti Hilari Klinton

Izvor: Akter, 26.Okt.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voters strahuje od ratobornosti Hilari Klinton

Britanski rok muzičar i jedan od osnivača grupe "Pink flojd", Rodžer Voters izjavio je danas da strahuje od "ratobornosti" Hilari Klinton, jedne od kandidata demokrata za predsedničke izbore u SAD, navodeći da je naklonjeniji njenom demokratskom protivniku Berniju Sandersu

"Strašno se brinem da ona (Hilari Klinton) ne postane prva predsednica koja će nekome baciti atomsku bombu", rekao je Voters za >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << današnje izdanje muzičkog časopisa Roling stoun.

Voters je ocenio da Hilari Klinton "poseduje nešto zastrašujuće ratoborno u sebi".

Muzičar, koji je nedavno izdao novu verziju filma "Zid" (The Wall), živi u Njujorku ali kao britanski državljanin i nema pravo glasa u SAD.

Bivša državna sekretarka često u javnosti u SAD predstavljena kao političar koji je naklonjeniji vojnoj opciji u odnosu na američkog predsednika Baraka Obame, posebno kada je u pitanju građanski rat u Siriji.

Hilari Klinton ima podršku slavnih ličnosti, među kojima je pop pevačica Kejti Peri, dok Sanders ima podršku veterana folk, rok i indi muzike.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.