Umro najstariji mladi starac na svetu!(VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro najstariji 'mladi starac' na svetu!(VIDEO)

Leon Bota, najstariji mladi starc, preminuo je nakon teške genetske bolesti u 26-oj godini života. Bio je poznat kao di-džej koji je nastupao tokom koncerata južnoafričke grupe "Die Antwoord", i bez obzira na tešku bolest, bio je oduševljen životom.

Južnoafrički umetnik Leon Bota preminuo je 5. juna 2011., samo dan posle proslave 26-og rođendana. Bota je rođen s progerijom, retkom bolešću koja ubrzava proces >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << starenja. Do svoje smrti bio je najstarija dokumentovana osoba s tom bolešću, prenosi Net.hr.

Neverovatan kiks američke TV- kuće!(VIDEO)

Hilari Klinton u stripu (FOTO)

Mađioničar jedva ostao živ!(VIDEO)

Bota je bio poznat i kao di-džej koji je nastupao tokom koncerata grupe „Die Antwoord“, a pojavio se i u jednom od njihovih videa, Enter The Ninja. Na "Fejsbuk" stranici Leona Bote poznanici ostavljaju poruke u kojima naglašavaju njegov optimizam i opisuju ga kao inspirativnu osobu.

- Bio je oduševljen životom, jedna je od poruka.

Progerija je veoma retka genetska bolest koja se manifestuje dramatičnim preuranjenim starenjem. Naziv tog stanja potiče od starogrčke reči za starost 'geras'.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMINUO DI-DŽEJ "DEČAK STARAC"

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011

JOHANESBURG - Di-džej Leon Bota umro je 5. juna, dan pošto je proslavio svoj 26. rođendan. Bota je rođen s progerijom, retkom bolesti koja ubrzava proces starenja. Do svoje smrti bio je najstarija osoba s tom bolesti..JOHANESBURG - Di-džej Leon Bota umro je 5. juna, dan pošto je proslavio svoj...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Umro Leon Bota, najmlađi starac na svetu

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2011

Južnoafrički umetnik Leon Bota preminuo je dan nakon što ja napunio 26 godina, a prijatelji će ga pamtiti po veselom karakteru uprkos teškoj bolesti progerije odnosno ubrzanog starenja, sa kojom se nosio otkad se rodio.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.