TRAMPE, JE*I SE: Hilari Klinton tokom debate žestoko opsovala Donalda?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPE, JE*I SE: Hilari Klinton tokom debate žestoko opsovala Donalda?! (VIDEO)

Treća, ujedno i poslednja, predsednička debata u okviru izbora u Americi nije uspela da se okonča bez malo drame.

Donald Tramp je prvo nazvao Hilari Klinton odvratnom ženom, zatim je izazvao smeh publike kad se trudio da ih ubedi da on poštuje žene, a sve je ukazalo na to da on na dan izbora neće prihvatiti rezultate.

Isto se u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trenutku, time što je rekao da glasači davanjem svog glasa njoj dobijaju ponovo Obamu, slučajno složio sa time da ona postane predsednik Amerike. 

Amerikanci su sinoć gledali ljutu borbu, gde god da su mogli. Ipak, neki ljudi su primetili nešto što sigurno nisu očekivali. Radi se o tome da je Hilari Klinton, navodno, u jednom trenutku Donaldu Trampu rekla "F**k you" (j... se).

Skoro sto posto svi možemo da budemo sigurni da ona to nije izgovorila, čak iako možda deluje kao da jeste, ali je sumnja dala povod da pregledamo taj snimak nebrojano puta.  Kada pažljivo slušate i gledate snimak, čini se kao nemoguće ne pomisliti da je upravo to rekla.

Neki mediji tvrde da je to istina, dok neki sumnjaju da se radi o monataži.

U svakom slučaju, snimak je tu, pogledajte ga, pa procenite sami:



(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OPSOVALA TRAMPA: Da li je Hilari promrmljala J*bi se uživo u debati

Izvor: Kurir, 20.Okt.2016

...Veliki broj Amerikanaca je pratio i ovaj duel, a jedan trenutak je posebno zapao za oko, to jest, za uho, mnogim gledaocima..U momentu kada je bivša prva dama govorila, Tramp joj je uleteo u reč usput podigavši ton, što je očigledno iznerviralo Klintonovu, pa deluje da je promrmljala sebi u bradu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.