Sanders: Ja bih pobedio Trampa

Izvor: Press, 18.Nov.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanders: Ja bih pobedio Trampa

Sanders je to izjavio na promociji svoje kjnige "Naša revolucija: Budućnost u koju verujemo", a tom prilikom je izjavio kakvu budućnost vidi kod Trampa kao predsednika.
Senator Berni Sanders odbio je ideju da je igrao bilo koju ulogu u porazu Hilari Klinton, tvdreći gda je čak od nje napravio boljeg kandidata, ali i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bi možda mogao da pobedi Trampa.

Sander je to izjavio na promociji svoje kjnige "Naša revolucija: Budućnost u koju verujemo", a tom prilikom je izjavio kakvu budućnost vidi kod Trampa kao predsednika. 

Novinari su optužili Sandersa da je svojim optužbama za korupciju naštetio Klintonovoj. On je odgovorio da mejlovi koje je objavio Vikiliks su svakao pokazali da vođstvo Demokrata nije bilo neutralno. 

Tramp je dobio podršku u državama kao što je Mičigen i Viskonsin, koje su tradicionalno demokratske, a Sanders je upravo pobedio Klintonovu u njima. 

"Ja sam doneo milione ljudi u kampanju, a oni su na kraju glasali za Klintonovu", kaže Sanders. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.