PUTIN ILI TRAMP JE OTROVALI? Američki naučnik tvrdi da je HILARI KLINTON trovana u kampanji

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN ILI TRAMP JE OTROVALI? Američki naučnik tvrdi da je HILARI KLINTON trovana u kampanji

Poznati američki naučnik Benet Omalu izjavio je da je Hilari Klinton bila otrovana, a da su za to krivi Putin ili Tramp.

Na svom Tviter nalogu patolog Benet Omalu je posavetovao predizborni štab Klintonove da proveri krv kandidatkinje za američkog predsednika na sadržaj otrova, pošto je vrlo verovatno da su je otrovali.

I must advice the Clinton campaign to perform toxicologic analysis of Ms. Clinton's blood. It is possible she is being poisoned.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bennet Omalu (@bennetomalu9168) September 12, 2016

On je zatim dodao da ne veruje Putinu i Trampu jer su oni „sposobni na sve“.   

I do not trust Mr. Putin and Mr. Trump. With those two all things are possible.

— Bennet Omalu (@bennetomalu9168) September 12, 2016

Korisnici društvenih mreža su reagovali na ove izjave sa sarkazmom, pa je jedan od korisnika pitao „Koliko su vam platili da objavite ovu glupost“.

Zdravstveno stanje Hilari Klinton ponovo se našlo u centru pažnje medija nakon incidenta 11. septembra, kada joj je pozlilo za vreme komemoracije u znak sećanja na teroristički napad u Njujorku.

Tada je saopšteno da ima upalu pluća, ali je, prema rečima same Klintonove, sada mnogo bolje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.