MOJA RUSIJA PROTIV DOLASKA HILARI KLINTON

Izvor: Kurir, 09.Okt.2010, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJA RUSIJA PROTIV DOLASKA HILARI KLINTON

ŠABAC - Stranka srpskog spasenja - Moja Rusija organizovaće u utorak u 12 časova protestni skup ispred zgrade Doma Narodne skupštine zbog posete državne sekretarke SAD Hilari Klinton. Predsednik te organizacije Ivan Isaković rekao je da

ŠABAC - Stranka srpskog spasenja - Moja Rusija organizovaće u utorak u 12 časova protestni skup ispred zgrade Doma Narodne skupštine zbog posete državne sekretarke SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hilari Klinton. Predsednik te organizacije Ivan Isaković rekao je da protest nije usmeren ka Klintonovoj već ka politici SAD.

"Miting nije uperen protiv ličnosti Hilari Klinton već protiv politike SAD usmerene ka Srbiji. Ličnosti dođu i odu, a politika koju vodi Amerika poražavajuća je za Srbiju, gde god da su se umešali imali smo žrtve i proterani smo sa vekovnih teritorija", rekao je Isaković koji je 20 godina živeo u SAD.

Isaković je naglasio da ne očekuje ništa dobro od najavljene posete i podsetio da je muž državne sekretarke SAD Bil Klinton naredio bombardovanje Srbije.

Stranka srpskog spasenja - Moja Rusija, osnovana je u Šapcu u avgustu 2009. godine, zvanično još nisu registrovani zbog dela naziva "Moja Rusija". Zaštitni znak u osnivačkoj kampanji bila im je slika ruskog premijera Vladimira Putina, na kojoj je pisalo "Spasioče spasi". Zalažu se za pribilžavanje Rusiji, ali to ne govori da su protiv Evrope.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.