Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAVROV PROZIVAO AMERIČKU NOVINARKU "U vašoj predsedničkoj trci ima mnogo pi***ca"

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov dao je intervju novinarki "CNN-a" Kristijani Amanpur, u kom nije propustio da potkači predsedničke kandidate u SAD Donalda Trampa i Hilari Klinton, i našali se na njihov račun.

"Rusija je imala svoj 'Pusi rajot' momenat. Šta mislite o Trampu i njegovo 'Pusi rajot' momentu?", upitala je Amanpur Lavrova, aludirajući na feminističku grupu upadljivog naziva koja konstantno protestuje protiv Vladimira Putina. Nakon Trampovih šovinističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispada, i republikanac se našao na meti iste grupe. Odgovor ruskog šefa diplomatije šokirao je Amanpurovu, koja nije mogla da obuzda smeh, prenosi "Raša tudej"

"Ne znam da li ću zvučati nepristojno, pošto engleski nije moj maternji jezik...ali, u vašoj predsedničkoj kampanji ima mnogo 'pusija' (pi***ca) sa obe strane, pa to zaista ne bih komentarisao", rekao je Lavrov i iznenadio voditeljku "CNN-a", koja je priznala da takav odgovor nije očekivala.

Kristijan Amanpur, bivša supruga Džejmsa Rubina, nekadašnjeg zamenika američkog državnog sekretara zaduženog za odnose sa javnošću u administraciji Bila Klintona, intervjuisala je Lavrova u sklopu specijalnog noćnog programa američke televizije, koji se bavio globalnim problemima.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.