Klintonovu gađali cipelom

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2014, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonovu gađali cipelom

Neimenovana žena bacila je cipelu na bivšu američku državnu sekretarku Hilari Klinton, dok je držala govor u luksuznom odmaralištu u Las Vegasu. Obezbeđenje je izvelo ženu napolje, a Klintonova je izbegla cipelu, koja je proletela blizu njene glave.   Sličan incident dogodio se 2008. kada je irački novinar na konferenciji u Bagdadu bacio cipelu na tadašnjeg američkog predsednika Džordža Buša.      
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Skandal: Na Hilari Klinton bačena cipela!

Izvor: Press, 11.Apr.2014

Cipela, koju je bacila zasad neimenovana žena, nije pogodila Klintonovu koja se izmakla, a nakon toga se čak i našalila rekavši: "Da li me to neko gađa nečim? Da li je to deo cirkusa"? .. Obezbedenje je izvelo ženu i zvaničnici su rekli da će ta osoba biti uhapšena, prenosi AP... Hilari Klinton,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.