Klintonovi zaradili 139 miliona dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonovi zaradili 139 miliona dolara

Kandidat za američkog predsednika Hilari Klinton i njen muž, bivši predsednik SAD Bil Klinton, zaradili su od 2007. do 2014. godine više od 139 miliona dolara, javlja danas AP.

Hilari Klinton je objavila podatke na osnovu kojih se vidi da je sa mužem u tom osmogodišnjem periodu plaćala porez od 31,6 odsto.

Većinu prihoda je ostvario Bil Klinton, držeći govore na raznim skupovima, a Hilari Klinton mu se pridružila u tom poslu pošto je početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2013. podnela ostavku na dužnost državnog sekretara.

Hilari Klinton je saopštila da su u tom periodu platili porez od gotovo 44 miliona dolara, a da su skoro 15 miliona dali u dobrotvorne svrhe.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klintonovi se masno obogatili od govorancija

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015

Kandidatkinja za američku predsednicu Hilari Klinton i njen muž, bivši predsednik SAD Bil Klinton, zaradili su od 2007. godine do 2014. godine više od 139 miliona dolara...Foto: iStock HIlari Klinton..Hilari Klinton je objavila podatke na osnovu kojih se vidi da je sa mužem u tom osmogodišnjem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.