Klintonovi čekaju novo unuče, Čelsi trudna po treći put

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonovi čekaju novo unuče, Čelsi trudna po treći put

Čelsi Klinton, ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i nekadašnje američke državne sekretarke Hilari Klinton Čelsi Klinton, ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i nekadašnje američke državne sekretarke Hilari Klinton, objavila je danas na Tviteru da sa suprugom Markom Mezbna leto očekuje treće dete. AP navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovaj par već ima ćerku Šarlot, rođenu 2014. i sina Ejdana koji je rođen dve godine kasnije.PROČITAJTE JOŠ: Hilari Klinton postala baka po drugi put Navodi se da 38-godišnja bivša "prva ćerka SAD" nije otkrila pol deteta, ali je u odgovoru na čestitke na društvenoj mreži napisala da su njeni roditelji oduševljeni. Čelsi Klinton je u braku sa 41-godišnjim investicionim bankarom Mezvinskim od 2010, a žive u Njujorku. AP navodi da se ćerka Klintonovih trenutno bavi pisanjem još jedne knjige za decu koja će pratiti dve koje je već objavila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BIL I HILARI ČEKAJU NOVO UNUČE: Čelsi (38) objavila na Tviteru da je trudna, ali krije pol bebe

Izvor: Kurir, 23.Jan.2019

NJUJORK - Čelsi Klinton, ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i nekadašnje američke državne sekretarke Hilari Klinton, objavila je na Tviteru da sa suprugom Markom Mezvinskim (41) na leto očekuje treće dete.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.