Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: Volio bih da nisam u braku Hilari (VIDEO)

VAŠINGTON - Bivši predsjednik Amerike, Bil Klinton koji je ujedno i najveća podrška svojoj supruzi Hilari na predstojećim predsjedničkim izborima, izjavio je da bi volio da se Hilari i on nikada nisu vjenčali.

On je ovo rekao na skupu pristalica u Nju Hempširu gdje je dodao da bi sve bilo mnogo lakše jer bi u slučaju da nisu vjenčani, on mogao da priča šta god hoće.

Prije nego što je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uvodnog govora najavio Hilari, Klinton je istakao kako nije mislio ništa negativno.

"Ja sam srećan sa Hilari" istakao je Klinton.

Podsjetimo, na glasanju u Nju Hempširu, senator iz Vermonta Berni Sanders, za više od 20 odsto je potukao svoju glavnu protivkandidatkinju u Demokratskoj stranci Hilari Klinton.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.