Izvor: Vostok.rs, 29.Avg.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina odbacile navode Trampa o hakovanju elektronske pošte Klintonove

Kina je danas odbacila optužbe američkog predsednika Donalda Trampa da je hakovala elektronsku poštu demokratskog kandidata Hilari Klinton, tokom izborne kampanje 2016. godine.


„Čvrsto se protivimo svim vidovima sajber-napada i špijunaže“, rekla je portparolka kineskog Ministarstva spoljnih poslova Hua Čuning na konferenciji za novinare.


Ona je navela da Kina čvrsto podržava sajber-bezbednost.


Tramp je prethodno na svom Tviteru napisao da je „imejlove Hilari Klinton, od kojih su mnogi bili poverljive informacije, hakovala Kina“.


„Sledeći potez bolje da bude od FBI, DOJ ili će nakon svih njihovih grešaka (Komi, Mekkejb, Pejdž, FISA), njihov kredibilitet zauvek nestati“, naveo je Tramp.

Tanjug

Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Peking osudio Trampove izjave

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2018, 10:18

Kina je danas osudila "neodgovornu i apsurdnu" logiku SAD kada je u pitanju Severna Koreja, dan nakon optužbi predsednika SAD Donalda Trampa da Peking "enormno" komplikuje odnose sa Pjongjangom.   "Mnogi ljudi, a i ja, misle da su SAD sa svojom neodgovornom i apsurdnom logikom prvaci sveta", rekla...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.