Hilari stigla u Belu kuću bez reči, nije se oporavila

Izvor: B92, 20.Jan.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari stigla u Belu kuću bez reči, "nije se oporavila"

Bivša kandidatkinja Demokratske partije Hilari Klinton stigla je u Belu kuću na inauguraciju Donalda Trampa.

Klintonova je na inauguraciju došla u pratnji svog muža i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona. Tradicija je u SAD da bivši predsednici prisustvuju inauguraciji novog.

Tako će na Trampovoj inauguraciji pored odlazećeg predsednika Baraka Obame koji ga je dočekao u Beloj kući, biti i Klinton, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Buš i Karter.

Hilari Klinton pri dolasku u Belu kuću nije odgovorila na pitanja novinara, samo im je mahnula.

Analitičari CNN ocenjuju da se ona i dalje nije oporavila od poraza na izborima od Trampa na kojima je viđena kao veliki favorit.

Inauguraciju Donalda Trampa uživo možete pratiti – OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hilari stigla u Belu kuću bez reči: "Još se nije oporavila od poraza"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2017

Bivša kandidatkinja Demokratske partije Hilari Klinton stigla je u Belu kuću na inauguraciju Donalda Trampa...Klintonova je na inauguraciju došla u pratnji svog muža i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona. Tradicija je u SAD da bivši predsednici prisustvuju inauguraciji novog...Tako će na Trampovoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.