Hilari na informativnom razgovoru u FBI

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari na informativnom razgovoru u FBI

Kandidata Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton ispitali su agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) zbog sporne elektronske pošte dok je bila na funkciji državnog sekretara.

FBI istražuje da li su Klintonova i njeni saradnici loše postupali sa poverljivim informacijama na privatnom serveru za poštu dok je ona bila državni sekretar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Klintonova negira da je rukovala poverljivim informacijama na svojoj privatnoj elektronskoj pošti.

Međutim, u istrazi Stejt departmenta optuženi su ona i raniji državni sekretari zbog loših postupaka u vezi sa bezbednošću pošte.

Američko Ministarstvo pravosuđa pokušava da utvrdi da li je reč o krivičnom prekršraju.

Američki ministar pravosuđa Loreta Linč izjavila je ranije da će prihvatiti rezultate istrage FBI i tužilaštva kada bude odlučivala o eventualnoj optužbi protiv Klintonove.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.