Hilari Klinton na saslušanju u FBI zbog mejlova

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton na saslušanju u FBI zbog mejlova

Američki Federalni istražni biro (FBI) saslušao je kandidatkinju Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton zbog njenih imejlova dok je bila državna sekretarka, saopštio je njen izborni štab.

Klinton je zbog mejlova s privatnog naloga, što je protivno praksi Stejt departmenta, dobrovoljno razgovarala s agentima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << FBI, saopštio je portparol štaba Nik Meril.

Saslušanje nije neočekivano i ne sugeriše da će Hilari Klinton ili neko drugi biti suočen s procesom, pošto pravni stručnjaci kažu da su šanse za krivnični proces izuzetno male.

Saslušanje ukazuje da se jednogodišnja istraga ministarstva pravde privodi kraju, navodi agencija Asošijejted pres, dodajući da je nezgodno za demokrate da njihova kandidatkinja bude saslušana u FBI nekoliko nedelja pre zvaničnog proglašenja kandidature.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FBI saslušao Hilari Klinton

Izvor: B92, 02.Jul.2016

Vašington -- FBI saslušao kandidatkinju Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton zbog njenih imejlova dok je bila državna sekretarka, navodi njen izborni štab...Klintonova je zbog imejlova s privatnog naloga, što je protivno praksi Stejt departmenta, dobrovoljno razgovarala s agentima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.