Hilari Klinton dolazi u Srbiju da pomiri Karleušu i Cecu

Izvor: Njuz.net, 26.Okt.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton dolazi u Srbiju da pomiri Karleušu i Cecu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Hilari Klinton se nada da će Ceca i Karleuša uskoro započeti dijalog / FOTO: Telegraf

BEOGRAD, 26. oktobar 2012, (Njuz) – Američka državna sekretarka Hilari Klinton doći će sledeće nedelje u Beograd kako bi učestvovala u pokretanju dijaloga između Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše čije je suđenje, posle dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << odlaganja, započelo pre nekoliko dana u Vrhovnom sudu Srbije,
saznaje Njuz.
Klintonovoj će se u sredu, 31. oktobra, pridružiti i evropska šefica diplomatije Ketrin Ešton, a one će zahtevati kooperativnost između dve pevačice. Zauzvrat, Karleuša i Ceca će dobiti uslovni datum za održavanje koncerata u Briselu i Njujorku.
Pevačice će, prema saznanjima Njuza, osim započinjanja dijaloga, morati da regulišu i niz tehničkih pitanja.
- Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović moraće da prestanu jedna drugu da vređaju na Tviteru, direktno ali i indirektno, a svako menšnovanje biće smatrano flagrantnim kršenjem dogovora. Osim toga, one će svoj dijalog morati da podignu na striktno profesionalni nivo, bez zadiranja u pitanja privatnosti i bračnog statusa – naveo je izvor Njuza iz američke administracije.
Klintonova i Eštonova trebalo bi da utanače i spisak tema kojima će se Karleuša i Svetlana Ražnatović baviti na svojim sledećim albumima, kao i datum kada će dve zaraćene strane sesti za pregovarački sto.
- Istorijski dijalog trebalo bi da otpočne sredinom novembra, kada će Karleuši i Ceci biti predstavljena pregovaračka platforma. Korekcije platforme biće moguće, ali se očekuje kompromis na obe strane. Od Karleuše će se zahtevati da više ne provocira Ražnatovićevu, a od Cece će biti traženo da povuče sve tužbe protiv Jelene Karleuše kako bi dve pevačice ponovo postale faktor stabilnosti na srpskoj estradi – rekao je sagovornik Njuza.
Sastancima će sledeće nedelje prisustvovati predsednik Tomislav Nikolić, ali i premijer Ivica Dačić i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, koji u Vladi nezvanično važe za eksperte u domenu estradnih pitanja.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša u ratu sa pola estrade

Izvor: Blic, 27.Okt.2012, 01:00

Jelena Karleuša jedna je od onih estradnih zvezda koje svoje vreme podjednako provode na sceni i u sudu. Uglavnom je reč o procesima koje vodi s kolegama zbog uvreda, povrede časti.. ..Svetlana Ražnatović je u decembru 2010. godine tužila Jelenu Karleušu zbog otvorenog pisma na Fejsbuku. Karleuša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.