Hilari Klinton: Vruće vam je? Zahvalite Trampu

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 22:58

Hilari Klinton: "Vruće vam je? Zahvalite Trampu"

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton danas je za toplotni talas koji je pogodio SAD optužila republikance koji podržavaju Donalda Trampa.

"Vruće vam je? Zahvalite MAGA republikancima. Ili još bolje, glasajte kako oni više ne bi bili na funkcijama", poručila je Klintonova na društvenoj mreži X (Tviter).

Ona je to napisala, reagujući na objavu organizacije Centar za američki napredak, u kojoj se navodi da "MAGA republikanci dolivaju ulje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vatru klimatske krize", prenosi Foks njuz.

MAGA (Make America Great Again) republikanci su najtvrdokorniji podržavaoci Donalda Trampa, koji je taj slogan koristio u predizbornoj kampanji 2016. godine, kada je na predsedničkim izborima pobedio Hilari Klinton, kandidatkinju Demokratske stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.