HILARI KLINTON ZABILA NOŽ U LEĐA BIVŠEM SABORCU! Dobila ŽESTOK odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HILARI KLINTON "ZABILA NOŽ U LEĐA" BIVŠEM SABORCU! Dobila ŽESTOK odgovor!

Zaboravila podršku koju je dobila od Sandersa

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton zadala je ozbiljan udarac mogućem kandidatu demokrata na predsedničkim izborima Berniju Sandersu, opisavši ga kao čoveka koga "niko ne voli" i "koji ništa nije uradio".

Hilari Klinton je, u izvodima iz intervjua koji će biti prikazanu u sklopu četvorodelnog dokumentarca o njenoj političkoj karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla i da će razmisliti da li će podržati Sandersa ukoliko bude izabran za kandidata demokrata na predsedničkim izborima krajem godine.

- Bio je u Kongresu godinama i podržavao ga je jedan senator. Niko ga ne voli i niko ne želi da radi sa njim. Ništa nije ni uradio - rekla je Hilari Klinton.

Sanders je, odgovarajući na te ocene, rekao da je "trenutno usredsređen na važan trenutak američke istorije – opoziv Donalda Trampa".

Rekao je i da Hilari Klinton ima pravo na mišljenje, ali i da je, prema istraživanjima javnog mnjenja, najpopularniji senator u SAD, te da ga, samim tim, "neko ipak voli".

Podsetimo, na izborima 2016. godine Sanders je podržao Hilari Klinton u njenoj predsedničkoj trci sa Donaldom Trampom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.