HILARI KLINTON, BIVŠA MISICA I JOŠ MNOGI: Evo ko se sve spominje u najnovijoj seriji objavljenih dokumenata pedofila Epstajna

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 23:03

HILARI KLINTON, BIVŠA MISICA I JOŠ MNOGI: Evo ko se sve spominje u najnovijoj seriji objavljenih dokumenata pedofila Epstajna

Nova dokumenta sadrže nekoliko stotina stranica.

Treći serija objavljivanja dokumenata iz tužbe u vezi sa Džefrijem Epstajnom, osuđenim pedofilom koji je umro u zatvoru pre nego što mu se sudi po optužbama za trgovinu seksom, javno je objavljen u petak.

U najnovijem setu dokumenata spominje se Adriana Ros, bivša poljska manekenka, koja je bila optužena s Epstajnom za podvođenje i trgovinu maloletnih devojaka. Oslobođena je optužbi jer se nagodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s tužilaštvom.

Rosova se spominje u izjavi jedne od Epstajnovih žrtava koja svedoči kako "se Adriana Ros rešila kompjutera iz Epstajnove vile na Palm Biču u Floridi pre nego je stigao FBI kako bi izvršio pretres".

Veruje se da je da je na tim kompjuterima bilo još dokaza protiv pedofila milijardera.

U najnovijem setu dokumenata pominje se i ime supruge Bila Klintona, Hilari.

Nezapečaćeni dokumenti deo su tužbe za klevetu iz 2015. koju je podnela Virdžinija Roberts Đufre, Amerikanka koja je tvrdila da ju je Epstajn seksualno zlostavljao kao maloletnu i da mu je Gislan Makvel, Epstajnova bivša devojka, pomagala u zlostavljanju.

Očekuje se da će dokumenti, uključujući materijal koji tek treba da bude otpečaćen, sadržati skoro 200 imena, uključujući i one koji su optužili Epstajna, brojne istaknute poslovne ljude, političare i VIP saradnike.

Prethodno objavljena dokumenata uključivala su informacije o Epstajnovim saradnicima i tužiteljima, iako su mnoge informacije o njima ranije saopštavali različiti mediji ili su objavljeni u drugim sudskim postupcima.

(Srbija Danas/Blic/CNN)
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.