Evo na šta Hilari Klinton baca pare

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo na šta Hilari Klinton baca pare

Nećete verovati koliko je platila novu frizuru!

Foto: Guliver/Getty Images, WPA Pool

  U ekskluzivni frizerski salon Džon Baret u tržnom centru Bergdorf Gudman na Petoj aveniji, Hilari Klinton (67) je ušla neprimećeno - liftom. Primeljena je u delu salona koji joj je omogućio potpunu diskreciju, tako da je niko od drugih klijenata nije video, piše Njujork post.

Međutim, zanimljiviji od svega toga je podatak koliko je bivša američka državna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sekretarka, sada kandidatkinja za predsednicu SAD, platila novu frizuru. Ni manje ni više nego 600 dolara!

To je mnogo i za američki standard, s obzirom na to da oni u proseku nedeljno zarade oko 500 dolara.

Međutim, ako će novom frizurom namaknuti koji glas više na predstojećim izborima, onda je razumljivo što se toliko otvorila za doterivanje.

Videćemo, izbori su u novembru 2016, biće dotle još šišanja i lickanja.

Inače, nije gospođa Klinton jedina u porodici koja ne pita šta košta, kada je lepota u pitanju. Zbog njenog supruga su 1993. godine na dva sata zatvorili dve piste na aerodromu u Los Anđelesu, da bi se on ošišao za 200 dolara kod čuvenog frizera Kristofa Šatmana.

To, do sada najskuplje šišanje u istoriji SAD (s obzirom na gubitke u zaradi koje je aerodrom pretrpeo zbog dvosatnog zatvaranja), američki mediji su nazvali "Hairgate", po uzoru na aferu "Watergate" i Ričarda Niksona.

Naš predsednik na šišanje trošiizmeđu 1.500 dinara i 2.200 dinara."Uvek uredno plati i časti", rekaoje za MONDO Ratko Šobota, vlasnik salona u kojem se šiša Tomisalv Nikolić.

Hairgate

Hairgate

Hairgate


Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.