Dajan Lejn kao Hilari Klinton u TV seriji

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajan Lejn kao Hilari Klinton u TV seriji

Američka televizijska mreža NBC saopštila je da će Dajan Lejn glumiti bivšu državnu sekretarku i prvu damu Hilari Klinton u novoj mini seriji.

Prema pisanju lista US Weekly, četvorosatna serija, pod naslovom "Hillary", počeće da se prikazuje 2015, pre nego što Hilari Klinton eventualno podnese svoju kandidaturu za naredne predsedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbore.

Nije poznato ko će sve glumiti u seriji. Uloga njenog muža Bila Klintona još nije dodeljena, ali NBC već ima nekoliko potencijalnih imena u vidu.

"Želimo da ispričamo život Hilari Kklinton kao žene, majke, političarke i članice vlade, od 1988. do danas. Radnja će početi sa njenim boravkom u Beloj kući, za vreme drugog predsedničkog mandata Bila Kintona. Uslediće godine koje je provela kao senatorka, kao predsednička kandidatkinja i državna sekretarka", kazao je predstavnik američke televizije Bob Grinblat.

Supruga Bila Klintona neće biti samo tema TV serije.

U Holivudu je u pripremi i biografska drama "Rodham" (po devojačkom imenu Hilari Klinton) koja će obuhvatiti i njene godine provedene na studijama, rad u istražnoj komisiji za aferu "Votergejt" i prvi susret sa budućim mužem.

Scenario predviđa čak i nekoliko golišavih scena.

Zasad nije poznato ko će je u tom filmu glumiti, ali se pominju imena četiri glumice - Riz Viderspun, Skarlet Johanson, Amande Sejfrid i Džesike Čestejn.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dajan Lejn kao Hilari Klinton u mini seriji

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2013

Američka televizijska mreža NBC saopštila je da će Dajan Lejn glumiti bivšu državnu sekretarku i prvu damu Hilari Klinton u novoj mini seriji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.