Upoznajte prvi Huawei Watch GT2 namenjen nežnijem polu

Izvor: ItRešenja.com, 11.Dec.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte prvi Huawei Watch GT2 namenjen nežnijem polu

Portfolio Huawei pametnih satova ove jeseni obogaćen je još jednim članom. Njegov dizajn može se meriti sa najvećim svetskim trendovima u oblasti mode, pa tako izgledom parira mnogim analognim satovima, dok su tehničke performanse – već očekivano – na izuzetno visokom nivou. Predstavljamo vam Huawei Watch GT2, prvi ženski pametni sat kompanije Huawei.

Huawei Watch GT2 je aksesoar koji će upotpuniti vaš autfit, bilo da ste ljubitelj elegantnijih ili nešto više kežual >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << kombinacija. Dizajn odiše prefinjenim stilom, dok ga dimenzije brojčanika od 42mm i debljina od samo 9,4mm čine još praktičnijim i privlačnijim na oko, budući da nije ni previše velik, a ni mali. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom. Narukvica je metalna, kao i okvir, a praćenje svetskih trendova ogleda se u boji koja je osvojila srca mnogih dama ove godine. U pitanju je rose goldnijansa, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje. Naravno, kao i na muškim modelima sata, narukvica se može zameniti, veoma jednostavno, za neku koja vam više leži.

Takođe, sat možete dodatno personalizovati uz mogućnost menjanja pozadina. Uz one integrisane u sam sat, nakon povezivanja sa Huawei Health aplikacijom, možete pronaći veliki broj predloženih pozadna ili se odlučiti da potpuno personalizujete sat tako što ćete na pozadinu staviti neku od fotografija iz vaše galerije mobilnog telefona.

Pored izvanrednog ženskog dizajna, Huawei Watch GT2 nudi jednak broj fitnes opcija kao i muški model. Dakle, na ženskom modelu sata dostupno je 15 opcija za sportove na otvorenom i zatvorenom. Takođe, zahvaljujući Kirin A1 čipsetu koji ga pokreće, pomoću Bluetooth konekcije možete ga povezati sa Huawei FreeBuds 3 ili nekim drugim bežičnim slušalicama i uživati u vašim omiljenim pesmama koje možete sačuvati direktno u sat.

Ženski model sata takođe poseduje TruSleepTM 2.0 tehnologiju pomoću koje možete pratiti i značajno unaprediti kvalitet sna. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna. Uz ovu, tu je i Relax opcija. Ona funkcioniše na Huawe TruRelaxTMtehnologiji, koja vam pruža mogućnost da umanjite količinu stresa tako što meri varijabilnost pulsa (HRV) i nudi povratne informacije o vašem indeksu stresa. Pored toga, takođe ima upozorenje za neaktivnost koje korisnika podseća da ustane i prošeta nakon određene količine vremena.

Baterija ženskog sata dostiže do nedelju dana rada, pri normalnom korišćenju, dok u sportskom režimu sa GPS praćenjem može trajati do 15 sati. Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom možete označiti za koje od aplikacija sa vašeg pametnog telefona želite da vam notifikacije stižu direktno na sat. Tu se mogu naći notifikacije za poziv, koji možete odbiti direktno sa sata kao i na prvoj generaciji satova, ali i notifikacije za SMS poruke, mailove, poruke na društvenim mrežama poput Instagrama, Whatsappa i sličnih.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Huawei GT2 sat za nežniji pol

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Dec.2019

Portfolio Huawei pametnih satova ove jeseni obogaćen je još jednim članom. Predstavljamo vam Huawei Watch GT2, prvi ženski pametni sat kompanije Huawei. Dizajn odiše prefinjenim stilom, dok ga dimenzije brojčanika od 42mm i debljina od samo 9,4mm čine još praktičnijim i privlačnijim na oko,...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.