Savršen koktel za nekoliko sekundi sa Bartesian aparatima

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 07.Jan.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen koktel za nekoliko sekundi sa Bartesian aparatima

Keurig aparati za kafu su odlični, ali ne vole svi kafu. Šta da rade oni koji žele neko jače piće? Tu je Bartesian, aparat za pravljenje koktela, koji će vam smućkati savršeni koktel za svega nekoliko sekundi.

Kako on radi? Bartesian u sebi sadrži četiri osnovna alkoholna pića (vodka, rum, džin i tekila) koja se nalaze u najvećem broju koktela. Sve što je potrebno jeste da ubacite jednu od kapsula, izaberete jačinu koktela, i to je to. Bartesian će u početku imati kapsule za 6 najpopularnijih koktela: Margarita, Sex on the beach, Cosmopolitan, Zest martini, Bartisian breeze i Uptown rocks. Tako da, ako sledeću žurku pravite kod kuće, razmotrite kupovinu ovog uređaja. Za više detalja, pogledajte ovaj video-klip. Bartesian aparat možete naručiti u pretprodaji po ceni od $299, a isporuku možete očekivati polovinom 2016.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.