PlayStation Vita vlasnici poseduju i PS3

Izvor: ITsvet.com, 24.Sep.2012, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PlayStation Vita vlasnici poseduju i PS3

Sony nije obelodanio tačne brojke, ali potpredsednik za markering, handheld i kućne konzole Sony Computer Entertainment America Jonh Koller je rekao da gotovo svi vlasnici PS Vita konzole istovremeno poseduju i PS3 konzolu. PS3 i Vita imaju mogućnost da kreiraju sličnu funkcionalnost i u svakom slučaju povezane nude mnogo više nego sama Vita. Koller navodi da je upravo Sony inicirao ovakvo poređenje i da je upravo ono zaslužno za odluku korisnika kupe i jednu i drugu konzolu. Zbog svega ovoga ne i bilo nimalo čudno ako bi Sony napravio neku ponudu za sezonu praznika da nudi zajedno PS3 i Vita.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

PlayStation Vita vlasnici poseduju i PS3

Izvor: ItRešenja.com, 25.Sep.2012, 11:51

Sony nije obelodanio tačne brojke, ali potpredsednik za markering, handheld i kućne konzole Sony Computer Entertainment America Jonh Koller je rekao da gotovo svi vlasnici PlayStation Vita konzole istovremeno poseduju i PS3 konzolu. PS3 i PlayStation Vita imaju mogućnost da …The post PlayStation...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.