PlayStation 4 stiže 21. oktobra?

Izvor: JavneVesti.com, 15.Avg.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PlayStation 4 stiže 21. oktobra?

Najnovije vesti koje su se pojavile online kažu da će Sony svoju sledeću PlayStation 4 konzolu lansirati 21. oktobra. Ako je verovati izvorima koji dolaze od zaposlenih jedne velike online prodavnice, prema njihovom internom rasporedu za objavljivanje proizvoda, Sony će krajem oktobra lansirati svoju konzolu u Severnoj Americi i Evropi. Microsoft je već potvrdio da će njihov Xbox One biti dostupan od novembra, dok je Sony u prvim najavama rekao da će PS4 debitovati u vreme praznika krajem godine, što je daleko iza nove glasine koja se pojavila.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Flash PS3 (12GB) stiže u SAD

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2013, 14:14

Kompanija Sony je za vreme životnog ciklusa svoje PlayStation 3 konzole dala ovoj konzoli čak oko 400 različitih verzija sa različitim cenama, veličinama hard drive-a, funkcionalnosti hardvera i čak dimenzijama konzole. Poslednja verzija PS3 Superslim se pojavila u oktobru prošle godine. Sada...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.