Otkriveno dvoje novih likova u Battleborn

Izvor: B92, 31.Dec.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno dvoje novih likova u Battleborn

Nova igra iz Gearbox studija, Battleborn, stiže na naše PCeve i konzole kroz nekoliko meseci i studio je otkrio još dvoje likova od čak 25 koliko će ih biti u punoj verziji igre.

Prvi je Trevor Ghalt, osnivač Battleborn pokreta i ratni veteran. Trevor je naoružan poluautomatskom revolver sačmaricom, može da postavlja zamke na pod i da lancem privlači protivnike ka sebi (neko je rekao Roadhog iz Overwatch?). Kao ultimativnu sposobnost, Trevor koristi dve sačmarice. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Deande je sušta suprotnost i njen stil se više zasniva na prikradanju protivnicima iz senki. Ona može da napravi klon sebe koji će privući neprijateljsku paljbu dok se nevidljiva šunja. Iz šunjalačkog stava Deande proizvodi moćan napad koji odbacuje pogođene protivnike. Njena ultimativna sposobnost je brzinsko izvođenje deset napada koji udaraju sve što se nađe u naznačenom delu ekrana.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.