Vučić: Srbija je navikla na politiku Albanaca, a na koju svet ćuti

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija je navikla na politiku Albanaca, a na koju svet ćuti

Predsedbnik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je izjava Hašima Tačija da je san svih Albanaca "nacionalno ujedinjenje sa Albanijom" izraz kontinurane politike.

Vučić je dodao da ga više zanima šta će i da li će neko u međunarodnoj zajednici reagovati na takve izjave. Srbija je navikla na politiku Albanaca, a na koju svet ćuti, rekao je Vučić.

Misli, kaže, da se političari bave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << racionalnim stvarima, a ne snovima, i dodao da ga zanima da li će neko na to reagovati.

"Plašim se da će se praviti da to nisu ni čuli, ni videli kao ni mnoge stvari do sada", rekao je srpski predsednik i ponovio da je to kontinuirana politika, na koju smo navikli.

"To nije politika slučajnosti", kazao je i naveo da se vidi da albanski političari isto pričaju, rade u potpunio istom smeru.

Podsetio je da je nedavno Haradinaj rekao da će od 1. januara biti uklonjene prepreke između Kosova i Albanije, a usledilo je mlako saopštenje iz EU, a sve ostalo je, kaže, ćutanje.

"Nas to ne sme da iznenađuje. Treba samo da budemo pripravni i da reagujemo na pravi način", zaključio je Aleksandar Vučić.

EU fokusirana na pronalaženje rešenja za KiM sa kojim se slažu obe strane

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.