UDARNO! NAPADNUTA SRPSKA DECA NA KOSMETU! Albanci izvadili nož, pa od dečaka tražili da vređaju Vučića i priznaju da je Hašim Tači njihov predsednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 13:29

UDARNO! NAPADNUTA SRPSKA DECA NA KOSMETU! Albanci izvadili nož, pa od dečaka tražili da vređaju Vučića i priznaju da je Hašim Tači njihov predsednik

Novi napad na srpsku decu na Kosmetu.

Dvojica Albanaca presrela su automobilom grupu od petoro srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice i, uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači i da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima, prenosi RTS.

Kako se navodi, incident se dogodio u petak oko 22.00 časa u neposrednoj blilzini Srednjoškolskog centra, gde su dečaci sedeli na klupi, kada se uz šrkipu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kočnica nadomak njih zaustavio crveni "tiguan".

Pomislivši da vozač želi da upita za put do Prištine, srpski maloltetnici su se približili automobilu, iz koga je vozač, uz psovke i pogrdne reči, od njih zahtevao da skandiraju Tačiju i vređaju i pogrdniim imenima nazivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je za RTS ispričao roditelj jednog od maloletnih dečaka, deca su se razbežala, ali je vozač automobilom preprečio put dvojici, izvadio nož i nastavio da ih prati, dok je njegov suvozač sve vreme događaj snimao telefonom.

Deca su uspela da pobegnu, a napadači su nastavili kretanje u pravcu Prištine.

Slučaj su roditelji prijavili policiji u Gračanici.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.