UĆUTKANO VIŠE OD 40 SVEDOKA!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UĆUTKANO VIŠE OD 40 SVEDOKA!

BEOGRAD - Ko nešto zna, nestane! Tokom sudskih procesa protiv Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Fatmira Limaja dosad je više od 40 svedoka ubijeno ili zastrašivano.

BEOGRAD - Ko nešto zna, nestane!

Tokom sudskih procesa protiv Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Fatmira Limaja dosad je više od 40 svedoka ubijeno ili zastrašivano. Tako je, recimo, jednog zaštićenog svedoka udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << džip, drugi je ubijen nožem iza kafane, dvoje je pod nerazjašnjenim okolnostima stradalo u saobraćajnoj nesreći, na petoro svedoka izvršen je atentat vatrenim oružjem...

„Najzanimljiviji“ je slučaj Agima Zogaja, glavnog svedoka u procesu protiv Limaja. On je pre mesec i po dana pronađen mrtav u parku u Duisburgu u Nemačkoj. Dok je policija saopštila da se obesio, njegova porodica je tvrdila da to nije tačno i najavila tužbu. Kujtima Berišu, svedoka protiv Ramuša Haradinaja, pregazio je automobil u Crnoj Gori, i to u ulici bez asfalta.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.