Tači: Motiv ubistva Ivanovića kriminalne prirode

Izvor: RTS, 15.Feb.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Motiv ubistva Ivanovića kriminalne prirode

Kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da za sada nema indicija koje bi aludirale na to da je ubistvo Olivera Ivanovića bilo etnički motivisano, a da prvi podaci ukazuju na kriminalne, mafijaške motive.
Tači smatra da će "istina izaći na videlo, iako će nekoga to boleti".

"Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića se nastavlja. Za sada nema indicija koje bi aludirale na etnički motivisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slučaj, ali prve informacije ukazuju na kriminalne, mafijaške motive. Sarađivaćemo sa srpskim vlastima kako bismo dobili adekvatne informacije", rekao je Tači za televiziju N1.
Upitan otkud zna da je ubistvo kriminalne prirode kad za sada nema nikakvih javnih rezultata, Tači je rekao da se radi o preliminarnim podacima istražnih organa.
"Dalje ne mogu da govorim. Tu su i relevantne institucije koje će dati svoje rezultate. Međutim, možda postoje i kriminalne strukture povezane sa određenim političkim krugovima", rekao je Tači.
Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sedišta svoje stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice, a istraga o tom ubistvu je još u toku, bez, koliko je javnosti poznato, bilo kakvih rezultata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači tvrdi: Ivanovićevo ubistvo mafijaške prirode

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2018

Kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da za sada nema indicija koje bi aludirale na to da je ubistvo Olivera Ivanovića bilo etnički motivisano, a da prvi podaci ukazuju na kriminalne, mafijaške motive...Tači smatra da će "istina izaći na videlo, iako će nekoga to boleti"..."Istraga o ubistvu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.