Svet zgrožen Tačijevim zločinima

Izvor: Press, 16.Dec.2010, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet zgrožen Tačijevim zločinima

Komitet Saveta Evrope usvojio izveštaj o trgovini ljudskim organima koju je na Kosovu organizovao Hašim Tači, izvestilac Marti očekuje sudsku istragu
Komitet Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za ljudska prava usvojio je juče u Parizu izveštaj specijalnog izvestioca Dika Martija, u kome je kosovski premijer Hašim Tači označen za šefa mafijaške grupe koja se bavila trgovinom ljudskim organima, kao i prodajom droge i oružja. Svetska javnost šokirana je optužbama o najmonstruoznijim zločinima koji se pripisuju Tačiju i njegovim najbližim saradnicima i očekuje se da ubrzo usledi sudska istraga.

Dik Marti je juče održao veoma posećenu konferenciju za novinare...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.