Samoopredeljenje hapsi Tačija

Izvor: RTS, 25.Avg.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoopredeljenje "hapsi" Tačija

U Prištini osvanuli leci s "nalogom za hapšenje" kosovskog premijera Hašima Tačija, njegove zamenice i ministara finansija i ekonomskog razvoj. Kosovska policija uhapsila dvojicu aktivista pokreta "Samoopredeljenje" koji su postavljali letke.

Leci s "nalogom za hapšenje" kosovskog premijera Hašima Tačija, zamenice premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mimoze Kusari Ljilja i ministara finansija i ekonomskog razvoja Bedri Hamze i Besima Bećaja pojavili su se u Prištini.

Policija Kosova saopštila je da je uhapsila dvojicu aktivista pokreta "Samoopredeljenje" koji su na vidljivim mestima postavljali letke sa falsifikovanim oznakama policije i Tužilaštva Kosova.

Kako prenosi portal koha.net, leci su postavljeni na vidljivim mestima i u njima piše da je policija Kosova dobila nalog za hapšenje premijera i trojice njegovih saradnika zato što "postoji osnovana sumnja da su delovali u suprotnosti da interesima građana Republike Kosovo".

Optuženi su za uništavanje privrede kroz prodaju javnih preduzeća kao što su "Pošta" i "Telekom Kosova", Distribucija u okviru KEK-a i za spremnost da likvidiraju preduzeće Trepča".

Pokret "Samoopredeljenje" je i ranije izvodio ovakve akcije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.