Reakcije u Prištini na Bajdenovu posetu

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcije u Prištini na Bajdenovu posetu

Nakon posete Bajdena Prištini, kosovska opozicija se nije oglašavala, ali je predsednik Kosova, Hašim Tači, kazao da je Bajden iskreni prijatelj Kosova i da jedna manjina ozbiljno ugrožava budućnost Kosova, rizikujući tako da Kosovo ostane bez prijatelja.

Kako prenosi Amra Zejneli, novinarka Radio Slobodna Evropa iz Prištine, on je dodao da će vrlo brzo doći do formiranja Zajednice srpskih opština i demarkacija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << granice sa Crnom Gorom. Sednica skupštine Kosova, posvećena demarkaciji je zakazana za početak septembra, a kada je reč o ZSO-u čeka se na uklanjanje Parka mira na mostu u Severnoj Mitrovici.

shvaćene ozbilno, opozicija se nije odglasila, ali je tači kazao da je bajden iskren prijatlej kosvoa, ali to je i ipomena da jedna manjna ozbiljno ugrožava budućnost Kosova, rizikujući da kosovo ostne bez prijatelja. Pored toga, uslov za ZSO je i uklanjanje srpskih paralelnih struktura na Kosovu, kao i formiranje nove vlade u Beogradu.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.