Izvor: RTS, 18.Feb.2021, 21:29

Prijavljeno 18 žrtava u slučaju protiv Tačija i ostalih

Specijalnom sudu u Hagu za zločine pripadnika bivše OVK stiglo je 18 prijava žrtava u slučaju koji se vodi protiv Hašima Tačija, Kadrija Vaseljija, Jakupa Krasnićija i Redžepa Seljimija.
Većina prijava podneta je elektronskom poštom sa priloženim potrebnim dokumentima, a iz Kancelarije za učešće žrtava objavili su da su podaci u tom izveštaju poverljivi.
Prema dokumentu objavljenom na sajtu Specijalnog suda, među 18 prijava, devet su podneli Srbi, šest Albanci, a za ostale tri podnosioci nisu identifikovani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protiv Tačija i ostalih prijavljeno 18 žrtava

Izvor: B92, 18.Feb.2021

Haškom sudu za zločine pripadnika bivše OVK stiglo je 18 prijava žrtava protiv Hašima Tačija, Kadrija Vaseljija, Jakupa Krasnićija i Redžepa Seljimija...Većina prijava podneta je elektronskom poštom sa priloženim potrebnim dokumentima, a iz Kancelarije za učešće žrtava objavili su da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.