Posle šest sati završeno ispitivanje Tačija, nastavak danas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 06:45

Posle šest sati završeno ispitivanje Tačija, nastavak danas

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je juče, posle šest sati ispitivanja u prostorijama Specijalizovanih veća i tužilaštva u Hagu, da je sve vreme slušao tehnička pitanja koja su mu postavljali predstavnici Tužilaštva i njegov pravni zastupnik, i najavio da se sutra nastavlja ispitivanje.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači danas u Hagu pred Specijalizovanim tužilaštvom

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači trebalo bi danas u Hagu da bude saslušan u Specijalizovanom tužiilaštvu Kosova, koje je krajem juna podiglo optužnicu protiv njega zbog niza ratnih zločina počinjenih na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.