Izvor: TV Avala, 05.Jan.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu mirno, izuzetak severni deo

Predsednik Kosova Fatmir Sejdiju i premijer Hašim Tači ocenili su danas da je bezbednosna situacija na Kosovu, sa izuzetkom severa gde ima povremenih incidenata, mirna i stabilna.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sejdiju:Nestabilno samo na sjeveru Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2009

Predsjednik Kosova Fatmir Sejdiju i premijer Hashim Tači ocijenili su danas da je bezbjednosna situacija na Kosovu, sa izuzetkom sjevera gdje ima povremenih incidenata, mirna i stabilna. Na sastanku na kojem su razgovarali o aktivnostima institucija ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Haradinaj: Nerede u Mitrovici podstiče beogradska vlada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2009

Mitrovica je i dalje neuralgična tačka što se tiče bezbednosne situacije na Kosovu ocenili su predsednik i premijer Kosova, Fatmir Sejdiu i Hashim Thaçi ističući da je u drugim delovima zemlje mirno i stabilno.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.