Majka ubijenog dečaka iz Goraždevca vratila Tačiju venac (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 16.Avg.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ubijenog dečaka iz Goraždevca vratila Tačiju venac (VIDEO)

Majka ubijenog dečaka iz Goraždevca vratila Tačiju venac (VIDEO)Majka ubijenog dečaka Ivana, Senka Jovović iz Goraždevca, vratila je venac koji je Hašim Tači položio na spomenik njenom sinu, ubijenoj deci i meštanima Goraždevca.











 
Ona je uzela venac sa spomenika, spakovala u kesu i odnela u policijsku stanicu. Za radio Goraždevac >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << izjavila je da joj je taj dan pao teže nego dan ubistva njenog sina.

"Ovako se njegovo (Tačijevo) srce čupalo, kao što ja čupam ovaj venac. A on neka dođe i neka ovo cveće ponese njegovoj deci" rekla je majka jednog od ubijenih dečaka.

  POGLEDAJTE VIDEO:


Noć pre toga u Goraždevcu je pretučen Srbin koji se juče, nakon polaganja venaca, fotografisao sa Tačijem.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka ubijenog dječaka uklonila Tačijev vijenac sa spomenika u Goraždevcu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2016, 11:50

Senka Jovović, majka ubijenog Ivana Jovovića (19) iz Goraždevca, uklonila je cvijeće koje je u ponedjeljak na spomenik srpskim dječacima ubijenim na rijeci Bistrici i ostalim stradalim iz ovog sela položio Hašim Tači, dva dana poslije pomena žrtvama...Senka Jovović je vijenac odnijela u policijsku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.