Limaj: Inicijativa spremna da ne bude deo vlade

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Limaj: Inicijativa spremna da ne bude deo vlade

Dojučerašnji zamenik premijera Hašima Tačija u Demokratskoj partiji Kosova (DPK), a sada lider Inicijative za Kosovo Fatmir Limaj, rekao je da je ta stranka spremna da uopšte ne bude deo vlade koju čini koalicioni blok VLAN, samo da dođe do promene vlasti.
Gostujući u emisiji "Rubikon" u TV Kohavizon, Limaj je rekao da nove izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne vidi ni u kojoj opciji.
"Imam mnogo prijatelja u DPK za koje nikada neću imati ''crvene linije'', ali DPK mora da ide u opoziciju", kazao je on.
On je rekao da treba da budemo svesni da se problemi ne resavaju samo jednom sednicom skupstine i zbog toga resenje treba naći putem debate.

 
Limaj je kazao da koalicioni blok čini sve da nađe resenje unutar odluke Ustavnog suda.
"Mi želimo da nađemo jedno resenje koja ne bi ostetilo ni institucije ni odluku Ustavnog suda", kazao Limaj.
Govoreći o mladim Albancima koji idu u rat u Siriju i Irak, Limaj je rekao da su oni "protiv boga".
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Limaj: Inicijativa spremna da ne bude deo vlade

Izvor: Blic, 10.Okt.2014, 00:00

Dojučerašnji zamenik premijera Hašima Tačija u Demokratskoj partiji Kosova (DPK), a sada lider Inicijative za Kosovo Fatmir Limaj, rekao je da je ta stranka spremna da uopšte ne bude deo vlade koju čini koalicioni blok VLAN, samo da dodje do promene vlasti...Gostujući u emisiji "Rubikon" u TV...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.