Iznenadni sastanak Haradinaja i Tačija

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadni sastanak Haradinaja i Tačija

Predsednik i premijer privremenih kosovskih institucija Hašim Tači i Ramuš Haradinaj sastali su se danas uoči odlaska Tačija u SAD.

Haradinaj je to objavio na svom Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica razgovaraju.

"Nakon konsultacija o državnoj agendi, danas sam se sastao s predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, pre njegovog odlaska u SAD", napisao je Hardinaj.

Ovaj iznenadni sastanak desio se nakon večere koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Tači organizovao u svojoj kući za Haradinaja, Bedžeta Pacolija, Kadrija Veseljija, Fatmira Ljimaja i albanskog premijera Edija Ramu.

Tači putuje u Vašington, gde će prisustvovati redovnom godišnjem molitvenom doručku koji u u Beloj kući organizuje predsednik SAD. Haradinaju, koji je, kako je ranije bilo saopšteno u Prištini, takođe trebalo da prisustvuje tom događaju, nije odobrena američka viza.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenadni sastanak Tačija i Haradinaja

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019

Predsednik i premijer privremenih kosovskih institucija Hašim Tači i Ramuš Haradinaj sastali su se danas uoči odlaska Tačija u SAD...Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu Hašim Tači..Haradinaj je to objavio na svom Facebooku uz fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica razgovaraju..."Nakon...

Nastavak na Mondo...

Iznenadni sastanak Haradinaja i Tačija FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2019

Priština -- Predsednik i premijer privremenih kosovskih institucija Hašim Tači i Ramuš Haradinaj sastali su se uoči odlaska Tačija u SAD...Haradinaj je to objavio na svom Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica razgovaraju..."Nakon konsultacija o državnoj agendi, danas sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.