Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han u Davosu razgovarao i sa Vučićem i sa Tačijem (FOTO)

Evropski komesar za proširenje Johanes Han razgovarao je sa predsednikom privremenih prištinskih institucija Hašimom Tačijem, koji se nalazi u Davosu.

"Razgovarali smo o evropskoj perspektivi Kosova i napretku u dijalogu sa Srbijom. U geopolitičkom i ekonomskom interesu EU je približavanje čitavog regiona Jugoistočne Evrope", napisao je Han na Tviteru i objavio fotografiju na kojoj se rukuje sa Tačijem.

A pleasure to meet President @HashimThaciRKS #WEF19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << @Davos. We discussed the European perspective of #Kosovo and the way forward in the dialogue w #Serbia. It's in the #EU's geopolitical and economic self-interest to draw the whole region of SE #Europe closer. pic.twitter.com/FsvOGNp5kK— Johannes Hahn (@JHahnEU) January 23, 2019

Han je pre toga na Tviteru objavio fotografiju sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim se takođe, susreo i razgovarao u Davosu.

Good to see @predsednikrs @avucic #WEF19 @davos. We discussed the next steps on #Serbia's #EU path and ways to push the Serbia-#Kosovo dialogue forward. After a successful 2018 for the W #Balkans, 2019 can be a decisive year. pic.twitter.com/dQqLQVT0c2— Johannes Hahn (@JHahnEU) January 23, 2019
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.