Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gazeta Expres":Na Tačijevom stolu je opcija bez izlaska na izbore

Nakon što je predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, saopštio ranije danas da će naredne sedmice otpočeti konsultacije sa političkim strankama, radi prevazilaženja situacije nastale ostavkom premijera, Gazeta Expres piše da se “na njegovom stolu nalazi opcija bez izlaska na izbore”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAČI U PANICI! Pokušava na sve načine da IZBEGNE IZBORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 07:55

Na Tačijevom stolu je opcija bez izlaska na izbore..Nakon što je predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, saopštio da će naredne sedmice otpočeti konsultacije sa političkim strankama, radi prevazilaženja situacije nastale ostavkom premijera, Gazeta Expres piše da se "na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.