Dačić: Bilo bi mi lakše da ošamarim Tačija!

Izvor: Press, 04.Mar.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Bilo bi mi lakše da ošamarim Tačija!

"Šta god da neko bude pričao o ovoj vladi, ona će ostati u istoriji Srbije kao vlada za čijeg mandata su počeli pregovori o članstvu Srbije u EU. To je istorijski domet po tome što nam otvara prostor da 2020. godine možda budemo na agendi za ulazak u EU kao punopravan član", rekao je Dačić na Kopaonik biznis forumu.

"Meni bi bilo mnogo lakše i lepše u predizbornoj kampanji da ošamarim (Hašima) >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tačija nego da pregovaram sa njim, što sam mu i rekao u Briselu - da bi bilo lepo da se sada pobijemo pre izbore", kazao je premijer.

Ipak, naveo je on, visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton traži da se sada nastave pregovori.

"Hteli su da 13. marta bude nastavak pregovora, što je poslednji dan kampanje i baš tada treba da se vidim sa Tačijem - to je baš fina kampanja", rekao je Dačić govoreći o tome da oni koji vrše vlast moraju da budu odgovorni, da se suočavaju sa teškim svakodnevnim problemima koji često nisu u skladu sa njihovim političkim interesima.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dačić: Bilo bi mi mnogo lakše da ošamarim Tačija!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2014

Bilo bi lepo da se sada pobijemo pred izbore, kazao sam mu u Briselu, otkriva premijer dodajući da bi mu to bilo mnogo lakše nego da pregovara s njim..KOPAONIK - Premijer Srbija Ivica Dačić izjavio je danas da bi Srbija 2020. godine mogla da bude na agendi za ulazak u EU kao punopravna članica,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.