U Vojvodini 254 obolela od H1N1

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vojvodini 254 obolela od H1N1

U bolnicama Vojvodine smeštena su 264 pacijenta obolela od novog gripa, saopštili su Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo i Radna grupa Izvršnog vieća Vojvodine za praćenje pandemije gripa A (H1N1).

Na Klinici za infektivne bolesti novosadskog Kliničkog centra smeštena su 54 pacijenta, dok se u Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nalazi 45 pacijenata.

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu zbrinuo je četiri obolela od novog gripa.

U bolnici u Zrenjaninu nalazi se 23 pacijenta obolela od novog gripa, Pančevu 48, Sremskoj Mitrovici 20, Kikindi 25, Subotici četiri, Vršcu 12, Vrbasu jedan, Senti pet, dok je u somborskoj bolnici 23 lica obolelo od H1N1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Potvrđen 481 slučaj novog gripa, 34 osobe umrle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2009, 14:15

BEOGRAD/NOVI SAD - U Srbiji je, zaključno sa jučerašnjim danom, potvrđen 481 slučaj novog gripa A (H1N1) i 34 smrtna ishoda od te bolesti, saopštio je danas Institut za javno zdravlje "Batut".Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo i Radna grupa Izvršnog veća Vojvodine za praćenje pandemije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.